Vélemények a Hunza Barackmagról

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!

Olyan fogyasztók beszámolói, akik már fogyasztották a Hunza Barackmagot.
Vélemény hitelesség: az itt publikált véleményeket vásárlói visszajelzések, és számos más weboldalon közzétett vélemény alapján állítottuk össze.
Kormosné Morozsán Klára, Békéscsaba » Daganat, Energiák
A páromról 2012. júniusában kiderült, hogy rosszindulatú rákos daganata van. Első perctől szedi a Hunza barackmag kapszulát. A terméknek köszönhetően a daganat visszább húzódott, az étvágya jó, a közérzete jó és a betegsége ellenére hízik. Azt hiszem, hogy ez a termék erőt adott neki és nekem is a mindennapi gondok elviseléséhez. Köszönjük szépen.
Bakos Edina, Budapest » Rendszeres fogyasztó, Öregedés gátló
Indiában ismerkedtem meg a Hunza Barackmaggal, azóta rendszeresen fogyasztom. Érzem az erőt amit kapok ettől az anyagtól, a bőröm tisztább és fiatalabb tőle. Érezhető az, hogy az öregedést gátolja kívül belül. Fogyasztok mellé Flavin 7-et is néha. A két termék együtt szerintem nagyon hatékony. A koncentrációm sokat nőtt, és ezt az irodai munkám alatt eléggé megtapasztalom, a teljesítményemen keresztül. Merem bátran ajánlani minden fiatalnak, középkorúnak.
Robert Halun, Lakelqand, USA » Petefészekrák
2001-ben feleségemet petefészek rákkal diagnosztizálták. Egészségügyi problémái miatt már csak részben tudott dolgozni, és sokszor kevés volt a pénzünk is. Attól féltem, hogy miután a feleségem befejezi a kemoterápiát, nem lesz elegendő pénzünk az utókezeléshez a gyógyszerekre. Ebben az időben kerültem kapcsolatba egy természetgyógyásszal aki említette a Hunza Barackot.
Amikor a feleségemet rákkal diagnosztizálták, az orvos egy CA125-ös vértetsztet használt. Azt mondta, hogy a 35 alatti érték elfogadható, akkor a feleségemé 365 volt. A feleségem egyetlen egy rák ellenes gyógyszert sem szedett be, csak Hunza Barackmagot fogyasztott. A CA125-ös teszt 2 hónapos fogyasztás után 10-et mutatott. Számomra senki sem mondhatja azt, hogy a Hunza Barackmag nem gyógyít. A feleségem mára már teljesen meggyógyult.
Nancy Pratt, Vancouver, Kanada » Indolens Lymphoma
Jelenleg 61 éves vagyok. Utána olvastam a B17-nek és elkezdtem fogyasztani a Hunza Barackmagot. 1996 óta szenvedtem indolens lymphoma-ban. A tüneteim hamarosan enyhültek. Ha például finomított cukrot fogyasztok a tünetek azonnal jelentkeznek. Rengeteg erőt adott a Hunza barackmag, új vállalkozásba kezdtem, az egész életem megváltozott. El nem mondhatom mennyire örülök, hogy létezik ez a termék.
Mark Johnson, Illinois, USA » Hunza fogasztás
Folyamatosan fogyasztom a Hunza barackmagot.
Esther Robinson, Vancouver, Kanada » Erőnlét és erő idős korban
Amióta B17-et és Hunza Barackmagot szedek, soha nem éreztem még jobban magamat. Rengeteg energiát kaptam tőlük, 66 évesen 30 évesnek érzem magamat. Én a csoda vitaminnak tartom a Hunzát. Köszönettel.
Tina Broock, Georgia, USA » Mellrák, Petefészek rák
Édesanyám évek óta küzdött a rákkal. 12 évvel ezelőtt mellrákja volt. 2004-ben petefészek rákkal diagnosztizálták. Kemoterápián ment át és a rák 1 évig eltünt az életéből, sajnos azonban ez után gyomrrákja lett. Ekkor már nagyon a padlón volt az egész család, imátkoztunk Istenhez, hogy segítsen rajtunk. Tudtam, hogy a kemoterápia igen fájdalmas és lehet hogy édesanyám nem bírja ki újra. Rengeteget kutattam míg végül megtaláltam a Hunza Barackmagot. Sajnos a kemoterápiát nem tudtuk elkerülni, de édesanyám végig fogyasztotta alatta a készítményt. Jelenleg édesanyám 74 éves és azt mondhatom, hogy nagyon jó egészségben van.
Carol Loguisto, New York, USA » Mellben csomók, Általános egészség
2 éve fogyasztom a Hunza Barackmagot és úgy érzem hatalmas változást hoztak az életembe. A hunza barackmagot azért kezdtem el fogyasztani, mert apró csomókat éreztem a mellemben, amelyek 2 hónapos fogyasztás után egyébként már eltüntek. Egyébként nagyon egészségesen élek, rengeteg zöldséget és magvat fogyasztok. Úgy gondolom hogy mindez együtt hozta el az életembe a nagy változást. 10 évvel fiatalabbnak érzem magamat.
Babette Garfield, Las Vegas, USA » Mellrák
Emlőrákot diagnosztizáltak nálam 3 évvel ezelőtt. Az első onkológus azt mondta, hogy a tumor túl nagy hogy megoperálják, és előtte kemoterápiára van szükség a daganat méretének csökkentéséhez. Azt mondta, hogy ha pár hónappal korábban keresem meg, még rendbe lehetett volna hozni.
A második onkológus már azt mondta, hogy bár kockázatos a műtétet el tudja végezni. Ezt követően kezdtem el kutatni alternatív megoldás után és így jutottam el a B17 vitaminhoz illetve a Hunza Barackmaghoz. Napi 6 darabot szedtem belőle. 1 hónap utána CA125-ös teszem 10-es lett. Az orvosok nem akarták elhinni, miközben korábban azt mondták, hogy ha nem megyek kemóra, biztos halál vár rám.

Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.
Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.

Fred Davidson, Independence, USA » Bőrrák
Bőrrákkal diagnosztizáltak 2004-ben. Az arcomon és a hátamon jelentkezett. Az arcomról el kellett távolítani. A hátamon a melonomia szerű bőrrák volt. Sajnos a rák mindkét részen tovább terjett és az orvosom további műtétet akart. Ekkor úgy döntöttem, hogy más megoldást kell találjak.
2005 szeptemberében találtam először információkat a Hunza Barackmagról és a benne lévő B17 vitaminról. Elkezdtem fogyasztani a Hunzát illetve pluszban még B17 vitamint is mellé. A szedés elkezdése előtt az arcomon a bőr vörös volt teljesen és iszonyatosan fájt, fél év után azonban elmondhattam azt, hogy a vörösség teljesen eltünt és a fájdalom is megszünt. A hátamon a melonomia egyre kisebb lett, mára már teljesen eltünt. Sokat segített a hitem is a gyógyulásban, illetve az egészséges életmódra való teljes átállás. Testmozgás, bio zöldségek és gyümölcsök. Igazolni tudom azt, hogy a Hunza Barackmag Isten ajándéka, egy igazi természet adta gyógyító.
Carol Richards, Pittsburgh, USA » Mellrák
Másfél évvel ezelőtt állapították meg a mellrákomat. Sugárkezelésen és kemoterápián mentem keresztül. Tamoxifen tartalmú gyógyszert kezdtem el szedni egy évvel ezelőtt, de mérgező hatásai miatt szervezetem nem bírta. Elkezdtem kutatni a rákgyógyítás alternatív lehetőségeit, így jutottam el a Hunza barackmaghoz és a B17 vitaminhoz. A hunza barack magjának rákgyógyító hatásairól pár évvel korábban hallottam egy baráti társaságban, de eddig a pontig egyáltalán nem ismertem. Nagyon sokat segített az állapotomon, azóta rákkal bajlódó ismerőseimnek is ajánlom, mindenki szedi.
Pala Moon, Los Angeles, USA » Rák megelőzés
53 éves vagyok, gyomor és májrákkal küszködők voltak a családunkban. Az első Hunza Barackmagomag pár évvel ezelőtt rendeltem meg, azóta randszeres fogyasztó vagyok. A gyomromban találtak rák kezdeményezéseket, polipokat, emiatt kezdtem el szedni. Vegetáriánus voltam 23 évig, ezért is lepődtem meg, a betegségemen. Miután utána olvastam a B17-nek jöttem rá arra, hogy mi hiányzott az étrendemből. Nagyon köszönöm a segítséget.
Dick Hutchinson, Hudson, Kanada » Prosztatarák
Prosztata rákot állapítottak meg nálam néhány éve. Ekkor ismerkedtem meg az amygladin-nal (B17)-tel és a hunzba barackmaggal. Természetgyógyász ismerősömtől tudtam meg, hogy rendszeres fogyasztásával nagy eséllyel előzhetem meg a rákot, illetve a már meglévőtől is megszabadulhatok. Meg vagyok róla győződve, hogy ez az anyag a legjobb választás a rák megelőzéséhez és a már meglévő daganat meggyógyításához.
Gloria Snow-Lambert, Mercer, USA » Rák megelőzés
Rákban halt meg a férjem 4 évvel ezelőtt. Sajnos későn ismerkedtem meg a Hunza barackmaggal és a B17 vitaminnal. A családban édesapámnak gyomorrákja volt, és köztudott, hogy az ilyen gyengeségek örökletesek. A férjem halála után kezdtem el szedni a barackmagot. Elmondhatom magamról, hogy egészséges és erős vagyok, sikeresen megelőztem a rákot, továbbra is fogyasztom ezt a nagyszerű terméket.
Denis Montgomery, California, USA » Májrák
2004-ben derült ki, hogy májrákom van. Az orvosom közölte, hogy a következő lépés a kemoterápia, mivel igen gyorsan fejlődik a daganat. Sajnos eléggé tragikusan ért a dolog, mivel előtte egészséges életet éltem, vitaminokat fogyasztottam, sokat jártam a természetben. Sajnos az orvos közölte, hogy a kemó nem biztos, hogy eredményes lesz. Ezt követően kezdtem el szedni a B17-et és a barackmagot. Kevesebb mint 1 év alatt a 8 cm-ről 6 cm-re húzodott vissza a daganat. Az orvosom nem értette mindez hogyan történhetett. A vér tesztek is normál állapotot kezdtek el mutatni. Nagyon boldogok voltunk.
Tony Letizia, Las Vegas, USA » Rákmegelőzés
8 éve fogyasztok hunza barackmagot, kisebb nagyobb megszakításokkal. Akkor kezdtem el szedni amikor édesapám vastagbélrákja átfejlődött a tüdejébe. Sajnos édesapámon már nem tudott segíteni a barackmag, túl késő volt. A hunza barackmag mellé Spirulina Por Bio Alga por algát is fogyasztok minden reggel. Pozitívan látom az életet, erőt és energiát kapok tőlük. Maximálisan védve érzem magamat a ráktól
Boules Wahba, Philadelphia, USA » Rákmegelőzés
Én és a családom is 3 éve fogyaszt Hunza barackmagot minden évben pár alkalommal kúraszerűen. Leginkább az emésztőrendszerünk javulásában és az újonnan szerzett energiákban látom a barackmag hatását. Sokat tanulmányoztam, a rákmegelőzésben betöltött szerepét.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.